‘Eén obstakel in onderhandelingen tussen Club Brugge en Lazio over Wesley’

‘Eén obstakel in onderhandelingen tussen Club Brugge en Lazio over Wesley’
Donderdag 28 juni 2018 - 09:05   I  

Tot dusver haalde CEO Vincent Mannaert al heel wat nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, maar nu staat Club Brugge op het punt om enkele van zijn kampioenenmakers van de hand te doen. Niet alleen Anthony Limbombe, maar ook Wesley Moraes staat op vertrekken.

Limbombe is op weg naar het Engelse Huddersfield Town, dat 12 miljoen euro veil heeft voor de flankaanvaller van Club Brugge. De transfer is op enkele details na volledig afgerond. Je leest er meer over in dit artikel.

Verder lijkt ook een vertrek van Wesley Moraes dus in de maak. De Braziliaanse targetman trok de aandacht van Lazio, maar er is momenteel één obstakel in de onderhandelingen. Zo moeten de Italianen eerst Felipe Caicedo zien te verkopen alvorens de komst van Wesley écht een optie is. Dat meldt Het Nieuwsblad.

12 à 15 miljoen

De 21-jarige Wesley zou volgens Italiaanse bronnen alvast een akkoord hebben met Lazio. Club Brugge hoopt op een transfersom tussen de 12 en 15 miljoen euro. Zolang er geen deal is, blijft Club-trainer Ivan Leko zijn spits gewoon gebruiken.

Poll: Is Wesley dit bedrag waard?

TAGS  I  Wesley  I  Club Brugge  I  Lazio

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024