Standard koopt alweer jong en Belgisch en pakt uit met komst van Miangue

Standard koopt alweer jong en Belgisch en pakt uit met komst van Miangue
Donderdag 28 juni 2018 - 11:20   I  

De plannen van Standard lijken duidelijk. Met jonge, Belgische talenten proberen ze de titel dit seizoen naar Luik te brengen. Die jonge jongens moeten het de gevestigde waarden van afgelopen seizoen moeilijk maken en moeten Preud'homme de nodige wisselmogelijkheden geven.

Standard haalde nu met Senna Miangue alvast concurrentie op de linkerflank. De Luikenaars konden het jonge talent weghalen bij Cagliari Calcio met een constructie die ze eerder ook al gebruikten met Konstantinos Laifis. Ze huren hem eerst twee seizoenen én hebben een aankoopoptie.

De situatie van de jonge Belg werd gevolgd door verschillende Belgische topclubs, die deze zomer meer dan ooit op zoek gaan naar jonge Belgische talenten. Dat hij nu voor Standard kiest is dan ook geen grote verrassing. De jonge Antwerpenaar koos op jonge leeftijd voor een avontuur bij Inter, maar keert nu dus terug naar België. Bij Standard komt hij met onder andere Zinho Vanheusden een oude bekende tegen. Ook hij koos voor een avontuur bij Inter, maar daar geloven ze er wel nog steeds in dat hij op lange termijn een basispion kan worden.

Poll: Goede transfer van Standard?

TAGS  I  Standard  I  Miangue  I  Cagliari Calcio

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024