Bennard Kumordzi voorlopig niet meer welkom bij KV Kortrijk

Bennard Kumordzi voorlopig niet meer welkom bij KV Kortrijk
Donderdag 28 juni 2018 - 12:50   I  

Bennard Kumordzi werd vorige maand voor vier maanden geschorst na een positieve dopingtest. Er werd een concentratie van 186 ng/ml Carboxy-THC aangetroffen in de urinestaal, waar er normaal een toegestaan maximum van 180 ng/ml is, een minieme overschrijding dus, maar daar keek het Vlaams Doping Tribunaal niet naar.

KV Kortrijk heeft nu dan ook beslist dat Kumordzi voorlopig niet meer welkom is op de club. Hij mag geen officiële wedstrijden spelen voor de club en KVK heeft beslist om hem ook in de vriendschappelijke wedstrijden niet op te stellen. Ook op de trainingen is hij niet langer welkom. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

"De Ghanees werd er inmiddels op gewezen dat hij naast officële wedstrijden ook geen oefenwedstrijden mag spelen, zelfs niet meer mag trainen met zijn club, ook niet bij de B-kern. Kumordzi moet nu zijn conditie zien te onderhouden met een personal trainer. De straf komt alvast zwaar aan: voor de duur van de betrokken periode werd zijn contract opgeschort en wordt hij dus niet meer betaald." Zo schrijft de krant vandaag.

Poll: Goede beslissing van KVK?

TAGS  I  Kumordzi  I  KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024