'Sterke WK-prestaties leveren Yerry Mina knappe transfer op naar Serie A'

'Sterke WK-prestaties leveren Yerry Mina knappe transfer op naar Serie A'
Donderdag 28 juni 2018 - 13:00   I  

Het WK breekt stilaan helemaal los. Sommige landen zijn al zeker van de volgende ronde, terwijl andere landen nog vol aan de bak moeten. Er is ook al treurnis bij sommige fans, want enkele landen mogen het WK al met zekerheid verlaten.

Colombia speelt straks nog. Senegal, Japan en Colombia maken nog kans op de volgende ronde. Polen strijdt enkel nog voor de eer. Colombia maakte tegen de Polen trouwens een stevige indruk en Barcelona-verdediger Yerry Mina speelde een erg sterke partij. Van overbodige speler van Barcelona, tot defensieve sterkhouder op het WK. Dat is ook enkele buitenlandse clubs opgevallen.

Zo zou Carlo Ancelotti de Colombiaanse verdediger naar Napels willen halen. De Italiaanse coach houdt rekening met een vertrek van Kalidou Koulibaly en ziet volgens Don Balon in de Colombiaan de perfecte opvolger. In Camp Nou lijkt hij niet meteen een toekomst te hebben en daar zijn ze ook op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Daar houden ze wel nog rekening met Mina, maar ze zien hem wel pas binnen enkele seizoenen doorbreken. Een uitleenbeurt zou misschien wel dé oplossing kunnen worden.

Poll: Wordt Mina ooit een sterkhouder bij Barcelona?

TAGS  I  Mina  I  Barcelona  I  Napoli

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024