Schrijvers: "Club Brugge is een stap hogerop, de mooiste club in België"

Schrijvers:
Donderdag 28 juni 2018 - 13:30   I  

Club Brugge kon met de komst van Siebe Schrijvers een straffe transfer verwezenlijken. Zijn avontuur bij Racing Genk leek op een sisser af te lopen en Club zag haar kans schoon om het Belgische talent naar Jan Breydel te halen.

Een Schrijvers met vertrouwen en in vorm kan absoluut een meerwaarde zijn voor een club. Daarom dat Racing Genk het ook zo jammer vond dat het afscheid moest nemen van het goudhaantje. Bij Club lijkt hij alvast goed begonnen en hij voelt zich er ook goed. Hij werd naar eigen zeggen fantastisch ontvangen.

"Ik had een heel fijn gevoel toen ik hier aankwam. Ik ben heel goed opgevangen door de staf en door de spelers, dus het is heel fijn om hier als jonge gast bij deze club te mogen komen", dat vertelde Schrijvers voor de camera van Club TV.

"Een stap hogerop"

Ook zijn familie wist dat het avontuur in Genk stilaan ten einde liep en ook zij waren enthousiast dat Club Brugge op de proppen kwam. Schrijvers zelf ziet Club als een héél mooie nieuwe stap in zijn carrière. "Zij wisten ook dat het moment was aangebroken dat ik deze stap moest zetten. Als het dan Club Brugge werd, dan is dat een stap hogerop. Club Brugge is gewoon een heel mooie club, misschien wel de mooiste club in België. Ik ben blij en daar staan zij (zijn familie nvdr) dan ook achter", aldus Schrijvers.

Poll: Is dit een stap hogerop voor Schrijvers?

TAGS  I  Club Brugge  I  Schrijvers  I  RC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024