Romelu Lukaku: "Elke dag leer ik bij van hem"

Romelu Lukaku:
Donderdag 28 juni 2018 - 14:20   I  

De Rode Duivels kunnen in Rusland rekenen op een Lukaku in topvorm. De Belgische spits scoort aan de lopende band en iedereen weet dan een vlot scorende spits een garantie is op succes. Als je de topschutter van het WK in je rangen hebt, dan ben je meer dan waarschijnlijk dicht bij een wereldtitel.

Kleine voetballers kijken naar hem op, maar ook Romelu Lukaku geeft zijn eigen ogen nog steeds de kost. Zo heeft hij het geluk nu te mogen samenwerken met Thierry Henry. De Franse T3 van de Rode Duivels heeft een fenomenale voetbalcarrière achter de rug en als je als spits van iemand iets kan leren, dan is het wel van hem.

Ook Lukaku leert nog heel veel bij van de Fransman. "Elke dag leer ik bij van hem. De manier van bewegen, hoe ik de ruimtes moet opzoeken, de bal zo goed mogelijk kan controleren, voor de ploeg moet spelen. Híj kon dat allemaal." Dat vertelde Lukaku volgens Het Laatste Nieuws.

Vrienden geworden

Beide spitsen zijn dan ook vrienden geworden en dat komt de prestaties van Lukaku alleen maar ten goede. De Rode Duivels is ook obsessief bezig met zijn statistieken en zijn prestaties en vraagt Henry regelmatig om raad en daad.

"Henry is intussen een vriend geworden van Lukaku. De twee spreken tijdens het seizoen zo nu en dan met elkaar af om samen de wedstrijdbeelden van Manchester United te bespreken en te analyseren - geen aanvaller zo leergierig als Romelu. En Henry ziet toch zowat alle wedstrijden uit de Premier League, in zijn rol als analist." Dat weet de krant nog.

Poll: Maakt Henry van Lukaku een betere spits?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Lukaku  I  Henry

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024