Kompany eerlijk: "We wisten dat een nederlaag beter was, maar..."

Kompany eerlijk:
Donderdag 28 juni 2018 - 23:00   I  

Vincent Kompany heeft zijn eerste speelminuten op het WK beet en dat deed echt deugd. Kompany viel op het einde in tegen Engeland en kijkt nu al uit naar de volgende wedstrijd. Kompany weet dat een nederlaag eigenlijk beter was geweest, maar dat is niet zo eenvoudig.

Dat vertelde Kompany na de wedstrijd aan Sporza. "We wisten dat een nederlaag eigenlijk een beter resultaat was. Theoretisch dan. Maar voor veel jongens waren dit hun eerste minuten. Het laatste wat je dan wil, is verliezen. Dat gevoel had ik ook toen ik op het veld stond."

Hopelijk kan Kompany nu een grotere rol opeisen op het tornooi. Nu begint het eigenlijk pas echt voor de Rode Duivels, want Tunesië en Panama waren niet echt van een niveau om schrik van te krijgen. De jonge jongens deden het trouwens ook goed vandaag en dat is volgens Kompany belangrijk.

"Nu begint een ander tornooi"

"Het is misschien ook belangrijk voor ons toernooi dat we op 23 jongens kunnen rekenen. We hebben een sterke kern. En nu begint een ander toernooi, waarbij je ook wat geluk nodig zal hebben. Onze basis is goed. Het hoeft niet altijd perfect te zijn om over een goed toernooi te kunnen spreken. Hopelijk geraken we voorbij Japan en dan krijgen we daarna wellicht een mooie match tegen Brazilië', besloot Kompany.

Poll: Is het logisch dat de Rode Duivels niet konden verliezen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Kompany

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024