Transfermarkt LIVE: Standard realiseert nieuwe toptransfer, Grote deal tussen Liverpool en Gent

Transfermarkt LIVE: Standard realiseert nieuwe toptransfer, Grote deal tussen Liverpool en Gent
Vrijdag 29 juni 2018 - 23:36   I   door Redactie

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Silvio Proto zou een akkoord hebben met Lazio. Op zijn 35ste lijkt hij Olympiakos nog te verlaten voor een avontuur in de Serie A.

*Liverpool zou 15 miljoen euro veil hebben voor Moses Simon. Daarnaast biedt de club ook Taiwo Awoniyi voor een jaar in ruil aan.

*Zakaria Bakkali verlaat Valencia wellicht. De Spaanse club heeft een overeenkomst met Standard.

*Tottenham heeft bij Manchester United aangeklopt. Het hoopt Toby Alderweireld te ruilen voor Anthony Martial.

*Anderlecht heeft zijn oog laten vallen op Tosin Kehinde. De middenvelder is 20 jaar oud en einde contract bij Manchester United.

*Colin Coosemans mag zich officieel een speler van AA Gent noemen. De doelman komt over van KV Mechelen.

*Transfer nummer acht voor Zulte Waregem: Florian Tardieu komt over van Sochaux.

*Bij KV Mechelen streek de Ivoriaan William Togui (21) neer. Hij komt de aanval versterken.

*Hendrik Van Crombrugge wil koste wat het kost hogerop. De doelman van Eupen heeft daarom een nieuwe zaakwaarnemer onder de arm genomen: Mogi Bayat. Standard is nog steeds een optie voor Van Crombrugge.

*Marouane Fellaini blijft bij Manchester United. Hij zette zijn krabbel onder een contractverlenging van twee seizoenen, met optie op een derde.

*Aaron Leya Iseka is niet langer een speler van RSC Anderlecht. De aanvaller trekt naar het Franse Toulouse.

*Jens Teunckens trekt de deur bij Club Brugge achter zich dicht. De jonge doelman kiest definitief voor Royal Antwerp FC.

*Manchester City zou zich graag met Cristiano Ronaldo willen versterken. Dat zou ervoor zorgen dat Neymar naar Real Madrid kan verhuizen en Barcelona Gabriel Jesus kan wegplukken bij City.

*Anderlecht bood 5 miljoen euro op Bubacarr Sanneh. Dat is echter niet voldoende voor zijn club FC Midtjylland. De Deense kampioen wil 6 à 7 miljoen euro naar verluidt.

*Sanneh moet de vervanger van Kara Mbodji worden. De Senegalees zou dicht bij een transfer naar Galatasaray staan. De Turkse topclub zou 7 miljoen euro betalen voor zijn komst.

* Volgens Italiaanse media zou de 19-jarige middenvelder Daouda Peeters (Club Brugge) voor een avontuur in Italië willen kiezen. Hij zou vandaag zelfs al een contract tekenen bij Sampdoria, de club van Dennis Praet.

*Olivier Deschacht kan ook rekenen op belangstelling vanuit het buitenland. Zulte Waregem en Antwerp willende transfervrije verdediger ook.

Poll: Is Anderlecht goed bezig op de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Oostende  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024