Vandereycken ziet probleem voor Rode Duivels: "Al vijf spelers"

Vandereycken ziet probleem voor Rode Duivels:
Vrijdag 29 juni 2018 - 10:08   I   door Redactie

René Vandereycken vindt het helemaal geen erg dat de Rode Duivels groepswinnaar zijn geworden. Hij ziet wel een ander probleem opduiken in het vervolg van het WK voor de Belgen.

"We moeten niet treuren omdat we die tweede plaats niet hebben kunnen pakken. Wat de tegenstanders verder in het toernooi betreft, moet je het toch nemen zoals het komt. Je moet niet echt iemand proberen te ontlopen, dat heb ik vooraf ook gezegd. Japan wordt overigens ook niet makkelijk", aldus Vandereycken in Het Nieuwsblad.

"En laten we hier evenmin op terugkomen, we moeten niet meer afkomen met: 'Wat als we tweede waren geworden?' Het kan een nadeel zijn dat we meer moeten reizen, maar de vraag is in welke omstandigheden dat reizen gebeurt. Zijn er lange wachttijden? Reizen en verandering van hotel kunnen ook voor afwisseling zorgen", stelt de oud-international.

“Wat ik wel een nadeel vind, is dat er nog twee gele kaarten zijn bijgekomen. Het zijn misschien geen basisspelers, maar we hebben nu vijf spelers met een schorsingsdreiging voor de kwartfinales. Meunier, De Bruyne en Vertonghen hadden beter in de wedstrijd tegen Tunesië, op het moment dat de zege veilig gesteld was, geprobeerd om hun tweede geel te pakken.”

Poll: Denk jij dat die gele kaarten een probleem dreigen te worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Vandereycken

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024