'WK-sensatie Golovin op weg naar de Premier League'

'WK-sensatie Golovin op weg naar de Premier League'
Vrijdag 29 juni 2018 - 12:50   I  

Voor het tornooi hadden weinig mensen hun geld ingezet op Rusland, maar het organiserend land staat wel knap in de volgende rond. Daar wacht met Spanje wel een loodzware dobber en de Russen hopen dan ook dat Aleksandr Golovin zijn duivels nog eens ontbindt.

De jonge middenvelder van CSKA Moskou speelt een ijzersterk tornooi en is dé speler van Rusland geworden. De Rus speelt al zijn hele leven lang in Rusland, maar lijkt nu wel klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière. Heel wat Europese topclubs proberen hem het hof te maken, maar het lijkt Chelsea dat nu met het goudhaantje zou gaan lopen.

Zowel Juventus als Arsenal hebben in het verleden al geprobeerd om de handtekening van de 22-jarige Golovin binnen te halen, maar die pogingen lukten niet. Volgens The Guardian is Chelsea wél goed op weg om de Rus zijn eerste niet-Russische avontuur te schenken. 

Een koopje

In vergelijking met de bedragen die momenteel gegeven worden, zou Chelsea 'maar' 30 miljoen op tafel moeten leggen om de Rus weg te halen uit Moskou. Het middenveld van Chelsea kan wel wat versterking gebruiken. Cesc Fabregas gaat namelijk zijn laatste contractjaar in terwijl de toekomst van zowel Pedro als Willian twijfelachtig is.

Poll: Is dit een goede stap in zijn carrière?

TAGS  I  Golovin  I  CSKA Moskou  I  Chelsea

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024