Van Crombrugge aast op transfer en legt toekomst in handen van Mogi Bayat

Van Crombrugge aast op transfer en legt toekomst in handen van Mogi Bayat
Vrijdag 29 juni 2018 - 15:20   I  

Hendrik Van Crombrugge heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij een stap hogerop wil zetten, maar tot op vandaag is de doelman nog steeds een speler van KAS Eupen. Aan interesse is er geen gebrek, maar concrete vormen nam die tot dusver niet aan.

Van Crombrugge hoopt dat hij daar nu iets op gevonden heeft. De 25-jarige keeper heeft beslist om zaakwaarnemer Mogi Bayat onder de arm te nemen. De ‘supermakelaar’ moet Van Crombrugge nu zo snel mogelijk aan een nieuwe club – bij voorkeur een Belgische topploeg – helpen. Dat meldt La Capitale.

Een tijdje geleden ruilde Van Crombrugge zijn oude zaakwaarnemer Gunter Thiebaut al in voor Jacques Liechtenstein, maar ook die laatste krijgt nu dus de bons. Eén ding is duidelijk: Van Crombrugge wil wel heel graag een nieuwe club vinden.

Standard laatste optie?

Tijdens de voorbije maanden werd de goalie al in verband gebracht met een overstap naar Club Brugge, Anderlecht en AA Gent, maar de eerste twee clubs kozen voor een andere doelman en ook Gent lijkt dat binnenkort te gaan doen met Colin Coosemans (KV Mechelen). Een laatste optie voor Van Crombrugge is een transfer naar Standard, dat wel eerst Guillermo Ochoa moet verkopen.

Poll: Is Van Crombrugge goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Van Crombrugge  I  Anderlecht  I  Eupen  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024