‘Tottenham wil Toby Alderweireld in spectaculaire ruildeal betrekken’

‘Tottenham wil Toby Alderweireld in spectaculaire ruildeal betrekken’
Vrijdag 29 juni 2018 - 19:22   I  

Toby Alderweireld is momenteel enkel en alleen met het WK in Rusland bezig, maar binnenkort moet de Rode Duivel ook eens gaan nadenken over zijn toekomst op clubniveau. Dat Alderweireld en zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur op ramkoers liggen, is ondertussen wel duidelijk.

Aanvankelijk wilde Tottenham de 29-jarige Alderweireld graag aan boord houden. Eén probleem: de looneisen van de Rode Duivel zijn nogal aan de hoge kant en daarom besliste het bestuur van The Spurs dat Alderweireld andere oorden mag opzoeken.

Alderweireld uit, Martial in

Bij Tottenham hopen ze Alderweireld, wiens contract aan het einde van het volgende seizoen afloopt, liefst deze zomer nog verkopen. Of betrekken in een ruildeal. Een spectaculaire ruildeal. Volgens Manchester Evening News zou Tottenham aan Manchester United hebben voorgesteld om Alderweireld te ruilen voor… Anthony Martial.

De Franse aanvaller heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij Old Trafford wil verlaten om vaker aan spelen toe te komen en Tottenham zou Martial maar wat graag uit zijn lijden verlossen. Manchester United van zijn kant is wel gecharmeerd door Alderweireld, dus wie weet komen beide clubs elkaar wel tegemoet in de vorm van een ruildeal.

Poll: Hoop jij dat Alderweireld overstapt naar Manchester United?

TAGS  I  Alderweireld  I  Martial  I  Tottenham  I  Manchester United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024