Transfermarkt LIVE: Topdeal voor Anderlecht, Alisson verklaart Courtois de oorlog

Transfermarkt LIVE: Topdeal voor Anderlecht, Alisson verklaart Courtois de oorlog
Zaterdag 30 juni 2018 - 23:32   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Alisson Becker wil niet naar Chelsea. De Braziliaanse doelman van AS Roma wil enkel naar Real Madrid. Dat zou dan weer slecht nieuws zijn voor Thibaut Courtois.

*KV Mechelen staat op het punt om Dimitrios Kolovs te verhuren aan Willem II.

*Anderlecht en Everton zouden een akkoord hebben over een nieuwe uitleenbeurt van Henry Onyekuru. De aanvaller zelf wil echter niet terugkeren.

*Naast Lazio zouden ook enkele Turkse, Engelse en Franse clubs op Dedryck Boyata azen.

*Trezeguet (ex-Anderlecht) is op weg naar Internazionale. De Italiaanse topclub zal de Egyptenaar meteen een seizoen verhuren aan Parma.

*Chancel Mbemba verhuist naar FC Porto, zo weet de Portugese pers. Hij wijst het aanbod van Anderlecht af.

*De Spaanse sportkrant Marca is zeker: "Alle wegen bij Real Madrid leiden naar Thibaut Courtois". De doelman van Chelsea is op weg naar Real.

*Anderlecht hoopte zich te versterken met Zakaria Bakkali, maar de winger is op weg naar Standard. Paars-wit vist dus achter het net.

*Cristiano Ronaldo heeft aan het bestuur van Real Madrid gevraagd om zijn landgenoot Raphaël Guerreiro (Borussia Dortmund) binnen te halen.

*Nils Schouterden lijkt geen toekomst meer te hebben bij Eupen. De vleugelspeler werd door trainer Claude Makélélé zonder één woord uitleg aan de kant geschoven.

*Kersvers Napoli-trainer Carlo Ancelotti hoopt Karim Benzema naar de Serie A te lokken. Real Madrid zou minimum 50 miljoen euro willen vangen voor zijn spits.

*Alessandro Florenzi kan rekenen op interesse van Internazionale, maar de polyvalente verdediger wil bij AS Roma blijven.

*Paris Saint-Germain staat op het punt om Yuri Berchiche te verkopen aan Athletic Bilbao. De transfer heeft alles te maken met het feit dat PSG voor het einde van de maand in regel moet zijn met de Financial Fair Play. Eerder verkochten de Fransen om dezelfde reden al Javier Pastore en Odsonne Edouard.

*Simon Mignolet gaat na afloop van het WK in Rusland rond de tafel zitten met zijn huidige werkgever Liverpool. De Rode Duivel wil weten wat de club met hem van plan is.

*Mbaye Leye zal KAS Eupen verlaten. De 35-jarige Senegalees past niet in de plannen van trainer Claude Makélélé.

*Sander Coopman is op weg naar KRC Genk, dat wel nog een akkoord moet vinden met Club Brugge. De middenvelder zou 2 miljoen euro moeten kosten.

*Ahmed Touba gaat Club Brugge ook verlaten. De linkerflank zal uitgeleend worden aan een niet nader genoemde ploeg.

*Standard heeft een akkoord met Valencia over de transfer van Zakaria Bakkali.

*Eiji Kawashima, einde contract bij het Franse Metz, hoopt zich tijdens België-Japan in de kijker te spelen en een transfer te versieren.

*Sergej Milinkovic-Savic staat in de belangstelling van Manchester United, maar sluit niet uit dat hij volgend seizoen nog bij Lazio speelt.

*Niet alleen FC Barcelona, maar ook Manchester United zou de Braziliaan Willian graag weghalen bij Chelsea.

Poll: Moet Mignolet weg bij Liverpool?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Oostende  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024