Mertens: "Kat zei me: 'Ga ernaar toe'"

Mertens:
Zaterdag 30 juni 2018 - 13:32   I   door Redactie

In 2012 brak Gary Cahill zijn kaakbeen door een onnodige duw van Dries Mertens in een oefeninterland tussen de Rode Duivels en Engeland. Daardoor miste Cahill het EK van dat jaar. Mertens ging zich jaren later verontschuldigen, zo vertelde de Engelse verdediger in een interview.

"Ik was in Dubai en zag hem zitten. Door hem miste hij het toernooi omdat ik door een duw hem blesseerde", citeert Het Laatste Nieuws de Rode Duivel. "Mijn vrouw zei om op hem af te stappen, maar ik twijfelde: 'wat als hij mij niet herkent?' Maar mijn vrouw zij: 'neen, ga ernaar toe'. Ik voelde me als een fan die een foto ging vragen. Maar hij heeft mijn excuses toch geapprecieerd." 

Japan

Mertens verwacht een lastige wedstrijd tegen Japan in de achtste finales maandag. "Ik hoop dat het tegen Japan een goede match wordt. Wij willen winnen. We zullen er moeten staan want het is een sterke ploeg. Ze hebben toch gewonnen tegen Colombia en eindigden voor Polen. Dat is best een sterke prestatie, toch? Het zal alvast een andere soort partij zijn dan de oefenmatch in januari. Het veld in Brugge was slecht en zij hebben toen veel gewisseld. Dit wordt anders." 

Poll: Verdient Mertens ook in de achtste finale een basisplaats?

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Mertens  I  Rode Duivels

dinsdag 16 juli 2024

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024