Martinez vraagt respect voor De Bruyne en legt uit waarom hij zó belangrijk is

Martinez vraagt respect voor De Bruyne en legt uit waarom hij zó belangrijk is
Zaterdag 30 juni 2018 - 18:08   I  

De Rode Duivels plaatsten zich zonder problemen voor de achtste finales op het WK in Rusland. Met Romelu Lukaku en Eden Hazard beschikt onze nationale ploeg over twee spelers die in topvorm verkeren. Roberto Martinez vestigt evenwel graag even de aan dacht op ieman anders: Kevin De Bruyne.

“Ik denk dat de buitenwereld de prestaties van Kevin De Bruyne op dit WK onderschat”, tekende diverse buitenlandse media op uit de mond van Martinez. “Als je ziet wat hij onze ploeg bijbrengt, dan is het meteen duidelijk dat hij een belangrijke schakel is en erg bepalend is. Hij verbindt de spelers met elkaar.”

“Kevin zorgt ervoor dat de aanvallers in stelling worden gebracht. Hij is essentieel in onze manier van spelen en hoe we druk willen zetten. Kevin heeft het tot dusver al uitstekend gedaan, maar hij heeft nog niet in de kijker gestaan.”

"Zo goed was Kevin De Bruyne nog niet eerder in zijn carrière"

“Hij is nu 27 jaar oud en presteert al twee seizoenen lang op een heel hoog niveau. Zoals hij de voorbije zestien maanden speelden… Zo goed is hij nog niet geweest in zijn carrière. Die bagage bracht hij mee naar de nationale ploeg. Met zijn winnaarsmentaliteit heeft Kevin De Bruyne een serieuze invloed bij de Rode Duivels”, besluit Martinez.

Poll: Is De Bruyne de beste speler bij de Rode Duivels?

TAGS  I  De Bruyne  I  Martinez  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024