"Mijn raad is: ga twee jaar bij Anderlecht spelen"

Zaterdag 30 juni 2018 - 22:02   I   door Redactie

Charly Musonda Junior is er niet in geslaagd om al door te breken. De middenvelder is nog steeds eigendom van Chelsea en werd al enkele keren tevergeefs uitgeleend. Ajax-scout Urbain Hassaert legt uit wat er aan de hand is met de talentvolle Belg.

“Dat ligt aan de entourage die voor snel geld koos en genoot van de lof van Jan Boskamp. Zij hebben een deel van hun opleiding gemist, waren beter bij Anderlecht gebleven. Musonda heeft een formidabele basistechniek, maar gebruikte die alleen voor zichzelf. Terwijl je nog eens een dribbel maakt, slibt die aanval natuurlijk helemaal dicht”, vertelt Hasaert aan Sport/Voetbalmagazine.

"Mijn raad is nog altijd: probeer eerst maar eens twee jaar met succes in het eerste van Anderlecht of Ajax te spelen”, vervolgt Haesaert. “Als je twee jaar in het eerste van Ajax of Anderlecht speelt, word je niet arm, hoor, en haal je wat je ogenschijnlijk hebt laten liggen wel op na een goede transfer op het juiste moment naar de juiste club. Dat is nog een probleem.”

Poll: Is Musonda welkom bij RSCA?

TAGS  I  Musonda Junior  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024