Lukaku: "Hij is de meest complete nummer negen die er is"

Lukaku:
Zondag 01 juli 2018 - 08:22   I   door Redactie

Romelu Lukaku is erg lovend over zijn ploeggenoot Marcus Rashford. De Engelse spits is zelfs de meest complete nummer negen, zo laat de Rode Duivel optekenen.

Over enkele jaren zal hij nog beter zijn. "Natuurlijk, Marcus is al een topvoetballer. Hij is eigenlijk mijn working partner bij Manchester United. We doen alles samen en ik probeer hem zo veel mogelijk te helpen. Hij heeft veel kwaliteiten en hij is naar mijn mening de meest complete nummer negen die er is. Hij kan alles", zegt Lukaku aan de Engelse media.

“Ik denk dat we over twee à drie jaar het beste van Marcus zullen zien. Ik probeer daar een handje bij te helpen en hopelijk kunnen we samen mooie dingen bij Manchester United bereiken.”

Gouden Schoen

Met de topscorerslijst is Lukaku, ondanks zjin vier doelpunten op het WK, niet bezig. "Nee, de race om de Gouden Schoen is niet mijn doel. Ik wil het niet over individuele prestaties hebben. Het gaat om het team en dit is een team met een missie. We zijn nu al tien jaar samen en we weten waarom we hier zijn. We willen winnen en ons elke wedstrijd verbeteren."

Poll: Is Rashford completer als voetballer dan Lukaku?

TAGS  I  Lukaku  I  Rode Duivels  I  Engeland  I  Rashford

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024