Transfermarkt LIVE: Verrassende transfer voor Mertens, Gano naar Belgische topclub

Transfermarkt LIVE: Verrassende transfer voor Mertens, Gano naar Belgische topclub
Zondag 01 juli 2018 - 23:26   I   door Redactie

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Zinho Gano is op weg naar Standard. De spits verliet het oefenkamp van KV Oostende en kan in Luik een contract van vier jaar ondertekenen.

*Cristiano Ronaldo kon bij Real Madrid een nieuw contract met een jaarloon van 30 miljoenen ondertekenen, maar gooide het voorstel van zijn huidige werkgever in de prullenmand.

*Zakaria Bakkali staat op een zucht van een overstap naar Standard. Enkel de laatste details moeten nog worden afgerond.

*Dries Mertens kan na het WK een spraakmakende transfer maken. AS Roma hoopt de Rode Duivel weg te halen bij Napoli.

* De transfer van Chancel Mbemba naar FC Porto zou in het water vallen. Dat betekent dat Anderlecht opnieuw mag hopen. Ook Club Brugge en Standard waren geïnteresseerd in de Congolees van Newcastle.

* Manchester United wil net als Paris Saint-Germain graag Leonardo Bonucci overnemen van AC Milan.

* Anthony Martial gaat Manchester United verlaten. Bayern München heeft zich gemeld voor de Fransman.

* Volgens Turkse media tekent Dieumerci Mbokani een contract bij het Turkse Bursaspor. De aanvaller is transfervrij en keert dus niet terug naar België. Anderlecht en Antwerp waren geïnteresseerd.

* Barcelona zou van plan zijn om 120 miljoen te bieden én Ousmane Dembélé om Kylian Mbappé naar Camp Nou te lokken.

Senne Leysen, jeugdspeler van Club Brugge, wordt definitief overgenomen door Telstar. De Nederlanders huurden hem afgelopen seizoen al en werden overtuigd van zijn kwaliteiten.

Leander Dendoncker lijkt een transfer naar Real Betis te mogen vergeten. De Spanjaarden zouden volgens Informa Betis minstens 15 miljoen op tafel moeten leggen van Marc Coucke. Een te hoog bedrag volgens Betis, waardoor Leander Dendoncker voorlopig een transfer naar Spanje mag vergeten.

* Liverpool zou nu niet voor Asensio gaan, maar wel voor zijn ploeggenoot, Lucas Vazquez. De rechterflankspeler was dit seizoen nog goed voor acht doelpunten en zestien assists, maar zou mogen vertrek van de Madrilenen. Real-voorzitter Florentino Perez heeft namelijk grootse plannen met Real en zou daarvoor wat extra centen kunnen gebruiken. Ook Arsenal toont interesse in de Spanjaard.

Ivan Leko is tevreden over de prestaties van zijn ploeg, maar volgens de coach is het huiswerk van Mannaert nog niet af. Volgens Leko zouden er nog twee tot drie spelers op komst zijn.

* Volgens Roker Report zou een Portugese, Franse én Belgische club zich al gemeld hebben voor de Tunesische WK-ganger Wahbi Khazri. Drie clubs zouden ook al een bod hebben gedaan dat rond de 8,5 miljoen euro zou liggen.

* In Londen vrezen ze al een tijdje dat Thibaut Courtois de club zal verlaten en daarom gaan ze ook proactief op zoek naar een nieuwe doelman. Bij die zoektocht is hun oog nu gevallen op de peperdure Alisson Becker. De Braziliaanse doelman zou maar liefst 73 miljoen euro moeten kosten. Een erg hoog bedrag voor een doelman, maar de 25-jarige doelman is dan ook een van de meest gewilde doelmannen van het moment.

*Moussa Dembélé staat in de belangstelling van Inter Milaan. Coach Luciano Spalletti wil hem op het middenveld koppelen aan Radja Nainggolan.

*Cristiano Ronaldo onderhandelt met Juventus over een supertransfer. De Italiaanse sportkrant Tuttosport meldt dat op haar voorpagina.

*Marvin Ogunjimi heeft nog maar eens een nieuwe club beet. Hij tekende bij Saigon FC in Vietnam.

*Standard staat dicht bij een akkoord met Mohamed Camara. De 20-jarige centrale verdediger komt nu uit voor Hapoel Ra'anana.

*Club Brugge versterkt zich met Luan Peres Petroni. De Braziliaanse verdediger tekende een contract voor vier seizoenen.

*Zowel Manchester United als Juventus azen op Toby Alderweireld. De verdediger mag vertrekken bij Tottenham.

*Juventus beschikt over de beste papieren om Sergej Milinkovic-Savic (ex-Genk) over te nemen van Lazio. Ook Manchester United toont belangstelling.

*De transfer van Thibaut Courtois naar Real Madrid wordt steeds waarschijnlijker. Ook de Engelse roddelbladen pikken het nieuws nu gretig op. De 26-jarige doelman van Chelsea wil graag terugkeren naar Spanje.

*Chelsea zou volgende week Maurizio Sarri voorstellen als de nieuwe coach. Hij moet Antonio Conte opvolgen, die dan aan de kant zou geschoven worden.

Poll: Zou Juventus een mooie club zijn voor Alderweireld?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Oostende  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024