Knowledge Musona maakt weinig indruk: "Tijd nodig om aan te passen"

Knowledge Musona maakt weinig indruk:
Zondag 01 juli 2018 - 13:40   I  

Knowledge Musona kwam de paars-witte rangen versterken. In Oostende liet hij regelmatig mooie dingen zien en Marc Coucke hoopt dat de zwarte parel helemaal zal beginnen blinken in het Astridpark. Momenteel blinkt hij amper.

Zo zag La DH dat zijn eerste wedstrijden in het truitje van Anderlecht nog niet veel indruk hebben achtergelaten. De speler zou normaal voor de flitsen voorin moeten zorgen en wat creativiteit aan de offensieve patronen moeten toevoegen, maar dat lukt nog niet. Nochtans heeft Anderlecht dringend nood aan offensieve creativiteit.

De speler zelf blijft er momenteel nog rustig onder. Het is voor hem wennen aan het nieuwe systeem en bovendien is dit een volledig nieuwe ploeg. Hij moet zijn ploeggenoten nog leren kennen op en naast het veld. "We moeten nog wat sleutelen aan de details. We zijn nieuw hier en moeten ons kunnen aanpassen. Eigenlijk leren we nog maar net wat de coach echt van ons verwacht", aldus Musona in La DH.

"Wou in januari al weg"

Met zijn transfer naar Anderlecht is Musona nog steeds erg tevreden. In Oostende was het op voor de Zimbabwaan. "Ik wilde eigenlijk in januari al weg, maar KV Oostende liet me toen niet gaan. Ik was er op het einde van een verhaal beland. Anderlecht kwam en die kans was te mooi om te laten liggen", besluit Musona.

 

Poll: Zal Musona nog belangrijk worden voor Anderlecht?

TAGS  I  Musona  I  Anderlecht  I  KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024