Club Brugge verliest toptalent: "We gaan nog veel plezier beleven aan elkaar"

Club Brugge verliest toptalent:
Zondag 01 juli 2018 - 14:40   I  

Club Brugge heeft heel wat jonge talenten naar Brugge gehaald en de transferperiode moet nog beginnen. Het huiswerk van Vincent Mannaert lijkt bijna ten einde, maar er liggen nog enkele dossiers op zijn bureau. Eentje daarvan is nu afgehandeld.

Senne Leysen, jeugdspeler van Club Brugge, wordt namelijk definitief overgenomen door Telstar. De Nederlanders huurden hem afgelopen seizoen al en werden overtuigd van zijn kwaliteiten. De Nederlandse club is dan ook erg tevreden met de transfer.

"Uiteraard maakt dit ons enorm trots”, vertelde technisch directeur Piet Buter volgens HLN. “Deze overgang is niet iets wat binnen een aantal dagen bedacht is. Lang zijn wij met meerdere partijen bezig geweest Senne binnenboord te houden. Wij hebben Senne kunnen overtuigen het afgelopen seizoen met onze visie, speelwijze en de rol die hij daarin speelt. Wij gaan nog veel plezier aan elkaar beleven.”

Kon tekenen in Brugge

Ook in Brugge lag een contract klaar, maar de jonge speler koos toch voor een avontuur bij Telstar. Ook daar ging het om een tweejarig contract. “Maar de sportieve ambities en mogelijkheden bij ons overtuigden hem om een contract bij Telstar te tekenen.”

Poll: Jammer voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leysen  I  Telstar

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024