'Cristiano Ronaldo weigert aanbod van 30 miljoen'

'Cristiano Ronaldo weigert aanbod van 30 miljoen'
Zondag 01 juli 2018 - 21:45   I  

Cristiano Ronaldo moest zaterdag het WK in Rusland verlaten. De Portugese aanvaller kan ietsje vroeger dan gepland met vakantie en kan zich bijgevolg ook even bezinnen over zijn toekomst.

Vlak na afloop van de gewonnen Champions Leaguefinale tegen Liverpool liet Ronaldo tussen de lijnen optekenen dat hij Real Madrid deze zomer mogelijk zou verlaten. Het nieuws sloeg in als een bom, maar tot nader order is CR7 nog steeds een speler van De Koninklijke.

Bij Real Madrid willen ze dat ook graag zo houden, maar het is niet simpel om aan de (loon)eisen van de 33-jarige Ronaldo te voldoen. Real bood de Portugese vedette een nieuw contract met een jaarloon van om en bij de 30 miljoen euro aan, maar Ronaldo zijn antwoord was kort en bondig: 'Neen', aldus de sterspeler.

United, City en Juve

Het is dan ook lang nog niet zeker dat Ronaldo ook volgend seizoen nog bij Real zal spelen. Ondertussen proberen enkele clubs CR7 binnen te halen. Manchester United én Manchester City werden al genoemd, en nu zou ook Juventus op Ronaldo azen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Ronaldo volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022