‘Dries Mertens kan na het WK spraakmakende transfer maken’

‘Dries Mertens kan na het WK spraakmakende transfer maken’
Zondag 01 juli 2018 - 23:19   I  

Voorlopig komt het WK in Rusland nog op de eerste plaats, maar het is goed mogelijk dat Dries Mertens later deze maand een spraakmakende transfer realiseert. De Rode Duivel zou Napoli kunnen inruilen voor… AS Roma.

Diverse Italiaanse media maken gewag van Romeinse interesse voor de 31-jarige Mertens. De Rode Duivel zou niet in de plannen van kersvers Napoli-trainer Carlo Ancelotti passen en bijgevolg andere oorden mogen opzoeken.

Bij Roma zijn ze dan weer op zoek naar een gerichte aanvallende versterking. Met Mertens, die de Serie A ondertussen als zijn broekzak kent, zouden ze een vette vis aan de haak willen slaan. Of Mertens zelf openstaat voor een overstap naar een rechtstreekse concurrent van Napoli, is niet geweten. Onze landgenoot gaf al meermaals aan dat hij zich prima voelt in Napels.

40 miljoen euro

Tot en met 15 juni konden geïnteresseerde clubs Mertens voor een gelimiteerd bedrag van 28 miljoen euro weghalen bij Napoli. Een clausule die enkel van tel was voor buitenlandse clubs en ondertussen ook verlopen is. Nu zouden de onderhandelingen over een transfer van Mertens starten vanaf 40 miljoen euro.

Bij Roma zouden ze Napoli over de streep willen trekken door Stephan El Shaarawy in de deal te betrekken. De Italiaan met Egyptische roots mag weg bij Rome en zou op het verlanglijstje van Ancelotti staan. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Denk jij dat Mertens naar AS Roma zal verhuizen?

TAGS  I  Mertens  I  Napoli  I  AS Roma  I  Ancelotti  I  Rode Duivels

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024