Sergio Ramos haalde nog smerige trucjes naar boven om toch te kunnen winnen

Sergio Ramos haalde nog smerige trucjes naar boven om toch te kunnen winnen
Maandag 02 juli 2018 - 12:35   I  

Een strafschoppenreeks besliste gisteren over het lot van Spanje. Rusland kegelde onverwachts Spanje uit het tornooi en maakte op die manier de hele natie trots. Voor Spanje was het een rotdag, nadat het ook in de groepsfase weinig indruk kon maken.

Toch is een strafschoppenreeks altijd wat Russische roulette en dan is het belangrijk dat je de rust en de kalmte kan bewaren. Sergio Ramos bleef ijzig kalm en wist zijn strafschop fijntjes om te zetten. Nadien pakte hij uit met een iets minder fraaie actie.

"Even de grove middelen bovenhalen, dacht Ramos. Hij zette zelf zijn penalty koelbloedig om en bleef, met de bal in de hand, wachten aan de strafschopstip. Op komst was namelijk Denis Cheryshev, zijn vroegere ploegmaat bij Real Madrid. Toen beiden elkaar kruisten, beet Ramos Cheryshev, die vloeiend Spaans spreekt, enkele ongetwijfeld minder lieve woorden toe. Helpen deed de poging tot destabilisatie niet. Cheryshev trof ijzig kalm raak, Akinfeev stopte vervolgens de penalty van Aspas. Rusland naar de kwartfinale, Ramos in tranen terug naar af." Dat zag HLN.

Poll: Hoort dit bij het spelletje?

TAGS  I  Spanje  I  WK  I  Ramos  I  Rusland

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024