Club Brugge betaalt peulenschil voor nieuwste aanwinst

Club Brugge betaalt peulenschil voor nieuwste aanwinst
Maandag 02 juli 2018 - 15:15   I  

Club Brugge wist gisteren de komst van de Argentijnse verdediger Luan Peres af te ronden. Een vreemd verhaal, want de transfer leek nog afgesprongen te zijn. Gisteren kon Club Brugge dan toch het nieuws over zijn komst bevestigen.

Volgens Het Nieuwsblad was er een probleem tussen de clubs. Zij vonden blijkbaar geen akkoord waardoor de transfer leek af te springen. "In Brugge klonk het dat er met zijn moederclub Ituano geen akkoord was gevonden, waardoor een overgang definitief van de baan leek. Blauw-zwart had na de medische tests twijfels over Peres' fysieke paraatheid. Braziliaanse media meldden ook dat er een discussie was over zijn contract."

Een gokje dus van Vincent Mannaert, maar die zal er zijn broek niet aan scheuren. De verdediger kost namelijk maar 500 000 euro. Een peulenschil in vergelijking met wat sommige spelers tegenwoordig moeten kosten. "Club zou volgens lokale media ongeveer 500.000 euro betalen voor Peres, die dus ondanks zijn beperkte ervaring op het hoogste niveau een berekende gok lijkt achterin."

Poll: Goede deal van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Peres

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024