‘Chancel Mbemba is nu mogelijk tóch op weg naar Belgische topclub’

‘Chancel Mbemba is nu mogelijk tóch op weg naar Belgische topclub’
Maandag 02 juli 2018 - 19:40   I  

Het leek al een uitgemaakte zaak dat Chancel Mbemba Newcastle United zou inruilen voor een avontuur bij de Portugese topclub FC Porto, maar die transfer staat nu op de helling. Meer zelfs: mogelijk is Mbemba nu tóch op weg naar onze Jupiler Pro League.

Volgens diverse Britse media zou RSC Anderlecht de komst van Mbemba nog niet hebben opgegeven. In het Constant Vanden Stockstadion hopen ze nog steeds dat ze hun ex-speler kunnen binnenhalen.

Mbemba had zijn zinnen al gezet op een overstap naar Porto, maar het is niet uitgesloten dat hij straks terugkeert naar België. Porto zou bereid zijn om 7 miljoen euro op tafel te leggen voor de Congolees, terwijl Newcastle 9 wil. Benieuwd of Anderlecht dat bedrag kan en wil ophoesten.

Standard & Club Brugge

Eerder werd Mbemba ook in verband gebracht met een overstap naar Standard en Club Brugge, maar beide clubs zouden op dit moment niet meer bezig zijn met de verdedigere. Zij richten zich op andere dossiers. Al weet je maar nooit dat ze na dit nieuws opnieuw voor Mbemba willen gaan. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Anderlecht Mbemba kan halen?

TAGS  I  Mbemba  I  Anderlecht  I  Standard  I  Newcastle United  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024