Degryse viseert Rode Duivel na Japan: "Wat speelde hij bleek"

Degryse viseert Rode Duivel na Japan:
Dinsdag 03 juli 2018 - 07:00   I   door Redactie

Marc Degryse houdt al bij al toch een goed gevoel over aan de overwinning tegen Japan, ondanks de moeilijke momenten. Hij vond ook de wissels van bondscoach Roberto Martinez goed. Eén speler kreeg een onvoldoende van de analist.

"Ik moet zeggen dat Roberto Martínez toen de juiste keuzes maakte: Mertens en Carrasco eruit, Chadli en Fellaini erin. De lengte en kracht van Fellaini was een wapen tegen Japan. Voor de rust zagen we al dat Kompany en Lukaku met die kwaliteiten konden dreigen. Ook de inbreng van Chadli was bepalend. Hij bracht vanaf links veel meer dreiging dan een bleke Carrasco. Als die twee ook nog scoren, spreken we van gouden wissels", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

"We hebben met vuur gespeeld, we hebben het spannend gemaakt", vervolgt Degryse. "Maar eind goed, al goed. Nu verwacht ik een spectaculaire wedstrijd tegen Brazilië. We spelen in de kwartfinale tegen de favoriet van dit toernooi, maar we hebben de kwaliteiten om hen pijn te doen. Op het juiste moment de juiste dingen doen, zoals tegen Japan. Tegen de Brazilianen zullen we sowieso minder mogelijkheden krijgen. Na vier overwinningen maken we tegen iedereen een kans. Ook tegen de Brazilianen. Maar we blijven wel de underdog. Ik ben benieuwd of we op de flanken Neymar en Willian kunnen doen verstommen."

Poll: Moet Carrasco eruit en Chadli erin tegen Brazilië?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Degryse

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024