Dé transfer van de zomer? ‘Ronaldo bereikt akkoord met nieuwe club’

Dé transfer van de zomer? ‘Ronaldo bereikt akkoord met nieuwe club’
Dinsdag 03 juli 2018 - 12:40   I  

Zit dé transfer van de zomer er nu al aan te komen? Het is niet uitgesloten. Het lijkt er immers meer en meer op dat Cristiano Ronaldo zijn huidige werkgever Real Madrid gaat verlaten. De 33-jarige Portugees zou op weg zijn naar… Juventus.

Gisteren (maandag, nvdr.) meldden we al dat Ronaldo aan het onderhandelen geslagen was met Juve. Het was de Italiaanse sportkrant Tuttosport die met het nieuws naar buiten kwam. De Oude Dame hoopt zijn aanval te versterken met CR7 en kreeg ondertussen al uitstekend nieuws uit het kam van de speler zelf.

Het Spaanse Marca weet immers dat Ronaldo en Juventus een akkoord hebben bereikt over een contract van vier seizoenen. Dat wil nog niet zeggen dat de transfer er sowieso komt, want nu moet Juventus nog een akkoord bereiken met Real Madrid.

120 miljoen?

Vorige week deden er geruchten de ronde dat Ronaldo beschikbaar zou zijn voor een gelimiteerd transferbedrag van 120 miljoen euro, maar bij Real Madrid deden ze dat nieuws meteen af als klinkklare onzin. Benieuwd of De Koninklijke wil meewerken aan een transfer van zijn absolute vedette en hoeveel geld er bij een eventuele deal op tafel komt.

Poll: Denk jij dat Ronaldo volgend seizoen bij Juventus zal spelen?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022