Manchester City gaat smaakmaker uit Premier League aantrekken: ’65 miljoen’

Manchester City gaat smaakmaker uit Premier League aantrekken: ’65 miljoen’
Dinsdag 03 juli 2018 - 13:55   I  

Manchester City zou op het punt staan om een eerste grote slag te slaan deze zomer. De Engelse landskampioen wil zich maar wat graag versterken met Riyad Mahrez en er komt duidelijk schot in de zaak.

Eerst meldde The Sun al dat Manchester City zich zou versterken met Mahrez, maar nu maakt ook Sky Sports melding van de nakende transfer. De 27-jarige vleugelaanvaller van Leicester City zou later deze week zijn medische testen afleggen bij City. Als de medische keuring niets verdachts aan het licht brengt, staat niets een overgang naar het Etihad Stadium nog in de weg.

Pep Guardiola wilde Mahrez eigenlijk in januari al aan zijn kern toevoegen, maar toen wilde Leicester niet meewerken aan een deal. Nu zal het dat wél doen. The Foxes hebben inmiddels al een bod van 65 miljoen euro geaccepteerd.

Kampioenenmaker

Mahrez is al enkele jaren een smaakmaker in de Premier League. In 2016 kende hij zijn hoogtepunt door met Leicester erg verrassend kampioen te worden in Engeland. De Algerijn was toen één van de drijvende krachten achter het succes van Leicester. Hij kroonde zich toen ook tot PFA Player of The Year. Vanaf volgend seizoen mag Mahrez zich – zo goed als zeker – op het hoogste toneel tonen bij een grote club.

Poll: Is Mahrez goed genoeg voor de absolute top?

TAGS  I  Mahrez  I  Manchester City  I  Leicester City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024