Update: 'Bakkali hakt knoop door en tekent bij Anderlecht'

Update: 'Bakkali hakt knoop door en tekent bij Anderlecht'
Dinsdag 03 juli 2018 - 16:55   I  

Standard leek in polepositie te liggen om Zakaria Bakkali opnieuw naar België te halen, maar de Luikse formatie dreigt nu alsnog naast de vleugelaanvaller te grijpen. Volgens de laatste berichten heeft de 22-jarige Bakkali al getekend bij... RSC Anderlecht.

Het leek al een uitgemaakte zaak dat Standard zich binnenkort zou versterken met Bakkali. De Rouches bereikten al een akkoord met Valencia en moesten er enkel en alleen nog uitkomen met hun gewezen jeugdspeler. Een formaliteit. Althans, dat dacht men op Sclessin.

Bakkali lijkt immers nog maar eens te bewijzen dat hij een onvoorspelbaar heerschap is. Volgens Onda Cero is de Belgische winger van plan om een bocht van 180 graden te maken en bij Anderlecht te tekenen.

Anderlecht wil meer betalen

Paars-wit zou bereid zijn om meer geld op tafel te leggen dan Standard, en dat zou als muziek in de oren van Valencia klinken. Met de transfer zou iets meer dan 1 miljoen euro gemoeid zijn. Ook Bakkali, een geboren Luikenaar, zou open staan voor een overstap naar het Constant Vanden Stockstadion. Volgens Onda Cero zou de transfer vandaag (dinsdag, nvdr.) afgerond kunnen worden.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Bakkali reeds zijn krabbel heeft gezet onder een contract bij Anderlecht. Paars-wit biedt de speler betere voorwaarden aan. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer Anderlecht de komst van Bakkali bekend zal maken.

Poll: Bij welke club zal Bakkali belanden?

TAGS  I  Bakkali  I  Anderlecht  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024