‘Real Madrid brengt officieel bod uit op Thibaut Courtois’

‘Real Madrid brengt officieel bod uit op Thibaut Courtois’
Dinsdag 03 juli 2018 - 15:18   I  

Thibaut Courtois is bezig aan een goed wereldkampioenschap, maar het is nog niet duidelijk waar hij volgend seizoen tussen de palen zal staan. De Belgische nummer één dropte onlangs nog een serieuze hint over een mogelijke verhuis naar Spanje, en die is niet in dovemansoren gevallen.

Courtois heeft twee kinderen met zijn ex-vriendin en die leven momenteel bij hun moeder in Spanje. De Rode Duivel gaf al meermaals aan dat het onvermijdelijk is dat zijn privésituatie hem op termijn naar Spanje duwt. Tijdens of na zijn carrière? Het lijkt er steeds meer op dat het dat eerste zal worden.

Real Madrid is naarstig op zoek naar een nieuwe doelma en Courtois is één van de namen op het verlanglijstje van de Champions Leaguewinnaar. In eerste instantie dacht Real voor AS Roma-doelman Alisson te gaan, maar nu zouden ze zich bedacht hebben.

Chelsea weigert eerste bod, Real geeft niet op

OK Diario meldt immers dat Real Madrid een officieel bod heeft uitgebracht op Courtois, die nog één jaar onder contract ligt op Stamford Bridge. Real bood 35 miljoen euro, maar Chelsea weigerde. Real zou nu een nieuw bod van 38 miljoen euro, plus 9 miljoen aan bonussen, willen neerleggen.

Poll: Hoop jij dat Courtois naar Real Madrid gaat?

TAGS  I  Chelsea  I  Courtois  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Alisson  I  AS Roma

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024