Kane trapt Engeland naar kwartfinale na verschrikkelijke wedstrijd

Kane trapt Engeland naar kwartfinale na verschrikkelijke wedstrijd
Dinsdag 03 juli 2018 - 22:25   I  

Engeland-Colombia was op papier een leuke wedstrijd met twee ploegen die goed kunnen voetballen. Op het veld was daar amper iets van te merken. Het werd een dramatische wedstrijd waarin een strafschop van Kane volstond voor de zege.

Engeland nam meteen de controle van de wedstrijd, maar echt vloeiend was het spel van Engeland niet. Dele Alli en Raheem Sterling, de spelers die normaal voor de creativiteit moeten zorgen, speelden een erg bleke wedstrijd. Harry Kane werd maar één keer gevonden, maar de topschutter kreeg zijn kopbal niet tussen de palen.

Colombia daarentegen speelde een erg vervelende wedstrijd. De Colombianen haalden het tempo steeds uit de wedstrijd en gingen mekkeren bij de scheidsrechter. Dat zorgde voor een irritante eerste helft en aangenaam volgen was de wedstrijd dan ook niet.

Na de rust schoot Colombia zichzelf in de voet. Carlos Sanchez ging in de zestien aan Kane hangen. De Engelsen lieten de kans niet onbenut, want Kane zette de elfmeter om. Zijn zesde WK-doelpunt, waarmee hij een serieuze optie neemt op de Golden Boot.

Colombia herstelde niet meer van de opdoffer en Engeland kwam enkel in het slot een beetje in de problemen, maar al bij al had doelman Jordan Pickford geen werk op te knappen. Engeland op die manier naar de kwartfinale na een erg matige wedstrijd.

TAGS  I  Engeland  I  Colombia  I  WK

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024