'Real Madrid en Juventus akkoord; supertransfer Ronaldo nu écht in de maak'

'Real Madrid en Juventus akkoord; supertransfer Ronaldo nu écht in de maak'
Woensdag 04 juli 2018 - 08:15   I  

Het ziet er steeds meer naar uit dat we Cristiano Ronaldo volgend seizoen niet terugzien in het shirt van Real Madrid. De 33-jarige Portugees zou ongelukkig zijn omdat zijn huidige werkgever hem geen beter contract wil voorschotelen. Een vertrek zou volgens CR7 dan ook de enige oplossing zijn.

Ronaldo werd meteen in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Manchester United, maar nu is er een nieuwe gegadigde opgedoken. Zo zou Juventus plots in polepositie liggen om de sterspeler van Real Madrid binnen te halen.

Gisteren (dinsdag, nvdr.) meldde het Spaanse Marca al dat Ronaldo een akkoord zou hebben bereikt met Juve over een contract van vier seizoenen. De aanvaller zou in Turijn jaarlijks een slordige 30 miljoen euro kunnen verdienen.

100 miljoen euro?

Juventus moest er wel nog uitgeraken met Real Madrid, maar ook dat zou geen probleem zijn. Diverse Engelse en Spaanse media melden immers dat De Koninklijke bereid zou zijn om mee te werken aan een vertrek van Ronaldo.

De Italianen zouden al een bod van om en bij de 100 miljoen euro hebben uitgebracht op Ronaldo en met dat bedrag zouden ze in Santiago Bernabéu genoegen kunnen nemen. Het lijkt er dan ook op dat Ronaldo écht op weg is naar Juventus. Tenzij er nog een verrassende plottwist volgt…

Poll: Denk jij dat Ronaldo volgend seizoen bij Juventus zal spelen?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022