Transfermarkt LIVE: Club steekt AA Gent de loef af, bod van 270 miljoen op Pogba

Transfermarkt LIVE: Club steekt AA Gent de loef af, bod van 270 miljoen op Pogba
Woensdag 04 juli 2018 - 23:45   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Barcelona denkt aan drie Franse spelers om zich te versterken. Clement Lenglet, Adrien Rabiot en Paul Pogba worden genoemd bij de Spaanse landskampioen.

* Real Madrid zou een bod hebben geplaatst van maar liefst  270 miljoen euro op Kylian Mbappé. Eerder werd ook al 'gelekt' dat Real een torenhoog bod had geplaatst op Neymar. Geruchten die de Madrilenen met klem ontkenden en ook nu spreken ze in de Spaanse hoofdstad van 'fake news'.

*Niet AA Gent, maar wel Club Brugge zou plots in polepositie liggen om Taiwo Awoniyi in huis te halen. Of Club de spits gaat huren van Liverpool of definitief overneemt, is niet duidelijk.

*KRC Genk wil bij een vertrek van Alejandro Pozuelo minstens 8 miljoen euro vangen. De middenvelder geniet vooral interesse uit Spanje.

*Anderlecht is van plan om nog drie transfers te realiseren. Marc Coucke en Luc Devroe mikken op twee extra verdedigers en -eventueel- een jonge spits.

*Bayern München heeft zijn zinnen gezet op Benjamin Pavard. De verdediger van Stuttgart speelde zich in de kijker op het WK in Rusland, waar hij een vaste waarde is bij Frankrijk.

*Het is goed mogelijk dat Henry Onyekuru alsnog terugkeert bij Anderlecht. Hoewel de Nigeriaan dat zelf niet meteen ziet zitten, duwt zijn moederclub Everton hem naar Brussel.

*Chelsea heeft aan FC Barcelona laten weten dat Willian 80 miljoen euro, en geen cent minder, in het laatje moet brengen.

*Wesley Moraes staat op het verlanglijstje van Lazio, maar de Italianen hebben nog steeds geen akkoord met Club Brugge. Blauw-zwart houdt vast aan zijn initiële vraagprijs van 15 miljoen euro.

* Even terug leek Vitinho nog op weg naar Club Brugge, waar hij zelfs zijn medische testen zou afleggen volgens Globo Esporto. Een transfer die niet doorging waardoor Monaco haar kans schoon zag. Nu is Monaco van plan om de afkoopclausule te betalen aan zijn huidige club, Cruzeiro. Nadien zou de Braziliaan worden verhuurd aan Cerlce Brugge.

* Michel Preud'homme wil volgend seizoen gebruik kunnen maken van Luis Cavanda en daarom onderhandelt Standard al een tijdje met Galatasaray. Nu is de transfer ook finaal rond.

*  Cristiano Ronaldo zou op zoek zijn naar een nieuwe woonst in Turijn en zou hij zelfs al een villa hebben gevonden.

* Het Franse Olympique Lyon werd genoemd om Leander Dendoncker te kopen, maar de Franse topclub heeft volgens het Franse RMC Sport afgehaakt. De middenvelder is te duur en volgens de coach, Bruno Génésio, zijn er betere opties dan Dendoncker om als centrale verdediger uit te spelen.

Senne Lynen verlaat Club Brugge en vertrekt naar het Nederlandse Telstar. Lynen werd vorig seizoen ook al uitgeleend aan de ploeg uit de Nederlandse Jupiler League.

Guillaume Gillet staat naar eigen zeggen dicht bij een nieuwe club. "Ik ga snel een contract tekenen van twee seizoenen. In België, Frankrijk of misschien zelfs verder. Ik moet natuurlijk rekening houden met mijn familie", aldus Gillet in La DH.

* Derde geen goede keer voor Standard, want het zou alweer naast een belangrijke pion grijpen. Standard wilde Mohamed Camara namelijk binnenhalen om de centrale as te versterken, maar de jonge Guineër kiest voor een avontuur bij Young Boys Bern.

*Anderlecht heeft de komst van Junior Edmilson nog niet opgegeven. Het is niet uitgesloten dat de Braziliaanse Belg van Standard alsnog naar Brussel verhuist.

*KRC Genk legt 1,8 miljoen euro op tafel voor Zinho Gano. Bij een eventuele doorverkoop kan KV Oostende nog eens maximaal 500.000 opstrijken.

*Axel Witsel sluit niet uit dat hij na het WK in Rusland zijn Chinese werkgever Tianjin Quanjian verlaat. De Rode Duivel dropte een hint over een terugkeer naar Europa.

*Guillermo Ochoa stuurt aan op een vertrek bij Standard. “Natuurlijk wil je altijd bij een zo groot mogelijke club spelen”, vertelde de Mexicaan na zijn exit op het WK in Rusland.

*Olivier Deschacht twijfelt nog tussen drie Belgische clubs: Zulte Waregem, KV Kortrijk en Royal Antwerp FC.

*Club Brugge hoopt zich nog steeds te versterken met Matej Mitrovic. Het onderhandelt opnieuw met Besiktas.

*Manchester City wil niet alleen Riyad Mahrez (Leicester City), maar ook Jorginho (Napoli) vastleggen.

*Real Madrid en Juventus zouden een akkoord hebben over Cristiano Ronaldo. De Italianen zouden 100 miljoen euro betalen voor de Portugese vedette. Ronaldo zelf zou al een akkoord hebben met De Oude Dame over een contract van vier seizoenen.

*Lazio maakte via zijn officiële kanalen melding van de komst van Silvio Proto.

*Peter Olayinka blijft bij AA Gent. De Buffalo’s gooiden ook een tweede bod van Slavia Praag in de prullenmand.

*Tottenham heeft zijn zinnen gezet op PSG-middenvelder Adrien Rabiot.

Poll: Moet Club Brugge nog veel nieuwe spelers halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024