Transfer in kannen en kruiken: "Ronaldo heeft al villa gevonden in Turijn"

Transfer in kannen en kruiken:
Woensdag 04 juli 2018 - 14:50   I  

Het ziet er steeds meer naar uit dat we Cristiano Ronaldo volgend seizoen niet terugzien in het shirt van Real Madrid. De 33-jarige Portugees zou ongelukkig zijn omdat zijn huidige werkgever hem geen beter contract wil voorschotelen. Een vertrek zou volgens CR7 dan ook de enige oplossing zijn.

Ronaldo werd meteen in verband gebracht met Paris Saint-Germain en Manchester United, maar nu is er een nieuwe gegadigde opgedoken. Zo zou Juventus plots in polepositie liggen om de sterspeler van Real Madrid binnen te halen.

Gisteren (dinsdag, nvdr.) meldde het Spaanse Marca al dat Ronaldo een akkoord zou hebben bereikt met Juve over een contract van vier seizoenen. De aanvaller zou in Turijn jaarlijks een slordige 30 miljoen euro kunnen verdienen.

"Op huizenjacht in Turijn"

Maar niet alleen de Spaanse media weten dat een transfer bijna rond is. Zo zou Ronaldo op zoek zijn naar een nieuwe woonst in Turijn en zou hij zelfs al een villa hebben gevonden. "Een bekende Italiaanse journalist, Arjun Pradeep weet immers dat de Portugese vedette op huizenjacht zou zijn in Turijn. ‘CR7’ zou zijn oog hebben laten vallen op een villa gelegen tussen de bergen mét drie zwembaden." Dat schreef HLN.

Poll: Is dit dé ideale stap voor Ronaldo?

TAGS  I  Juventus  I  Ronaldo  I  Real Madrid

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022