Roberto Martinez heeft plots maar 10 veldspelers ter beschikking na Japan

Roberto Martinez heeft plots maar 10 veldspelers ter beschikking na Japan
Woensdag 04 juli 2018 - 16:10   I  

België-Japan werd zo'n wedstrijd waar we over enkele jaren nog steeds over zullen praten. Een epische ontknoping na een magistrale tweede helft. Werkelijk alles zat erin wat voetbal zo mooi maakt, maar de wedstrijd was ook heel slopend.

De dagen na de wedstrijd staan dan ook volledig in het teken van recuperatie. Vandaag kon Roberto Martinez daardoor maar beroep doen op 10 veldspelers. Opvallend wel was dat Kevin De Bruyne wél present was vandaag. Hij was de enige die in de basis begon en ook vandaag present tekende. Op Thibaut Courtois na uiteraard.

De spelers die wel verschenen op het veld vandaag waren Tielemans, Batshuayi, Thorgan Hazard, Chadli, De Bruyne, Dembélé, Boyata, Dendoncker, Fellaini en Vermaelen. De plannen van Martinez zijn wel duidelijk nu in de komende dagen. Hij zal vooral tactisch trainen.

Drie keer oefenen in Dedovsk

"In de drie trainingen voorafgaand aan het duel tegen de vijfvoudige wereldkampioen zal er vooral tactisch getraind worden. Daarom ook dat de Duivels een halve dag later dan gepland naar Kazan afzakken, op die manier kan er drie keer geoefend worden in Dedovsk om iets neer te zetten tegen de Brazilianen, in een kwartfinale die zich als bijzonder lastig aankondigt." Dat weet HLN.

Poll: Zullen de Belgen topfit zijn tegen Brazilië?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024