‘AA Gent ziet Club Brugge met gewilde Awoniyi aan de haal gaan’

‘AA Gent ziet Club Brugge met gewilde Awoniyi aan de haal gaan’
Woensdag 04 juli 2018 - 21:00   I  

Wie dacht dat Taiwo Awoniyi volgend seizoen in de Ghelamco Arena te bewonderen zou zijn, komt mogelijk bedrogen uit. De spits van Liverpool lijkt plots op weg naar… Club Brugge. Als Awoniyi volgend seizoen voet zet in de Ghelamco Arena, dan zou dat dus wel eens als speler van blauw-zwart kunnen zijn.

Awoniyi, die de voorbereiding op het nieuwe seizoen aanvat bij zijn moederclub Liverpool, zal straks opnieuw uitgeleend worden. Op Anfield geloven ze hard in de 20-jarige aanvaller, maar achten ze hem nog niet klaar voor een avontuur in de Premier League.

Aanvankelijk leek AA Gent in polepositie te liggen om Awoniyi een seizoen te huren, maar Nigeriaanse media melden nu dat De Buffalo’s (zo goed als zeker) naast de beloftevolle speler grijpen. Club Brugge zou immers dichter bij een deal met Liverpool staan.

Champions League

Het feit dat blauw-zwart straks Champions League speelt, is een voordeel ten opzichte van de concurrent uit Gent. Liverpool wil dat Awoniyi zich ten volle kan ontwikkelen, en dan zijn wedstrijden in het kampioenenbal uiteraard mooi meegenomen.

Het lijkt er dus op dat Club Brugge de spits een seizoen zal gaan huren van The Reds. Een definitieve transfer zou momenteel niet tot de mogelijkheden behoren voor Liverpool. In het Jan Breydelstadion kan Awoniyi als vervanger van Wesley Moraes dienen. De Braziliaan is op weg naar Lazio, al is er nog geen akkoord tussen Club en de Italianen.

Poll: Zou Awoniyi een goede vervanger voor Wesley zijn?

TAGS  I  Awoniyi  I  Liverpool  I  Moeskroen  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024