Coucke werkt aan nieuwe stadionnaam Anderlecht, één bedrijf topkandidaat

Coucke werkt aan nieuwe stadionnaam Anderlecht, één bedrijf topkandidaat
Donderdag 05 juli 2018 - 07:44   I  

Sinds Marc Coucke het voor het zeggen heeft bij RSC Anderlecht, beweegt er héél wat op het oefencomplex in Neerpede en in het Constant Vanden Stockstadion. De voorbije weken werden er veel transfers gerealiseerd, maar Coucke zelf die is voornamelijk bezig met het stadion van paars-wit.

Het is een publie geheim dat Coucke op een nieuwe naam voor het Constant Vanden Stockstadion broedt. De sterke man van Anderlecht is van plan om de stadionnaam te verkopen aan een sponsor en dat plan neemt steeds concretere vormen aan.

Het Nieuwsblad weet dat Coucke onderhandelt met de Nationale Loterij. Het bedrijf is al partner van de Rode Duivels, Club Brugge en Standard, maar in Luik zou de sponsoring stopgezet worden. In ruil komt er een samenwerking met Sporting Charleroi en misschien ook met anderlecht.

De Nationale Loterij zou in Brussel visibiliteit kunnen krijgen door zijn naam aan het stadion van Anderlecht te koppelen. Al is er nog geen deal. Anderlecht zou momenteen een te hoog bedrag vragen en daarnaast zijn er ook gesprekken met gokbedrijf Betway. Speelt paars-wit straks in de Lotto Arena? Het is niet uitgesloten.

Poll: Zou dit een goede zaak zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Lotto

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024