Gent-doelman Kalinic helpt... Club Brugge aan belangrijke transfer

Gent-doelman Kalinic helpt... Club Brugge aan belangrijke transfer
Donderdag 05 juli 2018 - 09:26   I  

Club Brugge versterkte zich onlangs met Karlo Letica. De 21-jarige doelman kwam over van Hajduk Split en moet straks de nieuwe nummer één van blauw-zwart worden. De beloftevolle Kroaat belandde in het Jan Breydelstadion met dank aan... AA Gent-doelman Lovre Kalinic.

Kalinic en Letica deelden bij Hajduk Split nog de kleedkamer en toen Club Brugge aanklopte ging Letica dan ook ten rade bij zijn makker. "Split is mijn leven, maar ik moest aan mijn carrière denken", steekt Letica in een gesprek met Het Laatste Nieuws van wal.

"Wanneer ik thuis voor televisie zat, zocht ik met de afstandsbediening naar Champions League-voetbal. Dat is het, daar wil ik spelen. In Kroatië speelt Dinamo elk jaar Champions League, maar naar Zagreb verhuizen is ondenkbaar voor een speler van Split", verduidelijkt de jonge doelman.

Kalinic en Perisic

En dus werd het Club Brugge, mede op aanraden van... Kalinic. "Toen Club op de proppen kwam, wist ik het meteen. Door de aanwezigheid van Leko en Rogic (keeperstrainer, nvdr.) zou ik me er ongetwijfeld thuisvoelen. Club Brugge als een soort van 'Hajduk', maar dan in België. Kalinic en Perisic, eveneens afkomstig uit Omis en Split, hebben me helemaal overtuigd."

Poll: Gaat Letica het goed doen bij Club Brugge?

TAGS  I  Kalinic  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Letica

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024