'Club Brugge duwt door en breekt transferrecord voor verdediger'

'Club Brugge duwt door en breekt transferrecord voor verdediger'
Donderdag 05 juli 2018 - 08:26   I  

De transferhonger van Club Brugge is nog niet gestild. Achter de schermen werkt de Belgische landskampioen nog steeds aan enkele dossiers. Eén van de spelers die hoog op het verlanglijstje van CEO Vincent Mannaert staat, is Marcos Senesi.

Club Brugge probeert de 21-jarige verdediger al een tijdje los te weken bij San Lorenzo, maar de Argentijnse ploeg is niet van plan om de beloftevolle Senesi zomaar te laten gaan. Verschillende aanbiedingen van blauw-zwart werden door het bestuur van San Lorenzo al in de prullenmand gegooid.

Bij Club geven ze echter niet op. Senesi moet en zal volgend seizoen in het Jan Breydelstadion spelen, en de Argentijn mag blijkbaar iets kosten ook. Volgens de laatste geruchten zou Club Brugge zomaar eventjes 7 miljoen euro willen ophoesten voor Senesi om 70% van de transferrechten te bekomen.

Duurder dan Vanaken

Als het effectief zover komt en Club Brugge dat bedrag op tafel legt, wordt Senesi in één klap de duurste inkomende transfer in de geschiedenis van de Bruggelingen. Nu staat dat record nog op naar van Hans Vanaken, die in de zomer van 2015 voor een slordige 4 miljoen euro overkwam van Sporting Lokeren.

Poll: Is Senesi dit bedrag waard?

TAGS  I  Senesi  I  San Lorenzo  I  Club Brugge  I  Vanaken

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024