Transfermarkt LIVE: Ochoa verzilvert sterk WK met transfer, weer speler weg bij Club Brugge

Transfermarkt LIVE: Ochoa verzilvert sterk WK met transfer, weer speler weg bij Club Brugge
Donderdag 05 juli 2018 - 23:31   I  

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Liverpool staakt de zoektocht naar een nieuwe doelman. Loris Karius blijft eerste doelman.

*Gianluigi Buffon tekent na het weekend bij Paris Saint-Germain.

*Club Brugge zou van plan zijn om 7 miljoen euro op te hoesten om 70% van de transferrechten van Marcos Senesi (San Lorenzo) in handen te krijgen. Ten laatste volgende week zou de transfer rond moeten zijn.

*Daouda Peeters ruilde Club Brugge in voor het Italiaanse Sampdoria.

*Guillermo Ochoa zou op het verlanglijstje van Genoa en Napoli staan.

*Barcelona heeft zijn zinnen op Manchester City-middenvelder Ilkay Gündogan gezet.

*Real Madrid liet via zijn officiële kanalen weten dat Alvaro Odriozola overkomt van Real Sociedad. De verdediger tekent voor zes jaar.

*Mario Balotelli staat op het punt om bij Olympique Marseille aan de slag te gaan. De spits is transfervrij na twee jaar Nice. Hij zou bij L’OM de bestbetaalde speler uit de geschiedenis van de club kunnen worden met een jaarloon van 7,2 miljoen euro.

*Chelsea heeft naar verluidt een akkoord met Juventus over de verkoop van Gonzalo Higuain. Chelsea zou 60 miljoen euro betalen voor de komst van de Argentijnse spits.

*Anderlecht beschikt over de beste papieren in de strijd om Samuel Essende. De 20-jarige spits staat op het punt m Paris Saint-Germain te verlaten.

*De transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus lijkt in een beslissende fase te zitten. De shirts zouden zelfs al gedrukt zijn. Ronaldo zal met het rugnummer 7 aantreden.

*Club Brugge rekent niet meer op Dorin Rotariu. Het wil de Roemeen definitief verkopen.

*Spanje heeft zijn zinnen gezet op Roberto Martinez. Hij is topkandidaat om bondscoach van zijn land te worden. Na het WK wil de Spaanse Voetbalbond met de oefenmeester van de Rode Duivels rond de tafel gaan zitten.

*Achraf Hakimi is op weg naar Borussia Dortmund. De Duitse topclub zou de Marokkaanse vleugelback twee seizoenen huren van Real Madrid.

*West Ham United is in gesprek met Jack Wilshere, die een vrije speler is sinds zijn contract bij Arsenal afliep.

*Julen Lopetegui hoopt dat Real Madrid erin slaagt om Alvaro Odriozola weg te halen bij Real Sociedad. De back zou 40 miljoen euro moeten kosten.

*Chelsea zou een akkoord hebben met Juventus over de transfer van Gonzalo Higuain. Alex Sandro staat dan weer dicht bij een overgang naar Manchester United.

*WK-uitblinker Yerry Mina staat op het verlanglijstje van Everton. The Toffees onderzoeken of de verdediger van Barcelona haalbaar is.

*Ismail Azzaoui is op weg naar Cercle Brugge. De promovendus onderhandelt momenteel over de komst van de Wolfsburg-speler.

*Aan uitgaande kant houdt Club Brugge vast aan zijn vraagprijs van 15 miljoen euro voor Wesley Moraes. Lazio probeert aan die vraagprijs te voldoen.

*Juventus zou 100 miljoen euro op tafel moeten leggen voor Cristiano Ronaldo.

*Manchester United heeft een oogje op Xherdan Shaqiri, die met Stoke City uit de Premier League tuimelde.

Poll: Moet Club Brugge zijn transferrecord breken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024