‘Club Brugge wil zich definitief ontdoen van overbodige speler’

‘Club Brugge wil zich definitief ontdoen van overbodige speler’
Donderdag 05 juli 2018 - 11:31   I  

Club Brugge verhuurde tijdens het voorbije seizoen héél wat spelers aan andere ploegen. Eén van die spelers is Dorin Rotariu. De Roemeense vleugelaanvaller paste niet in de plannen van Ivan Leko en speelde op uitleenbasis bij Moeskroen. Rotariu hoopte stiekem op een nieuwe kans in het Jan Breydelstadion, maar die kwam en komt er niet.

Roemeense media melden immers dat Club Brugge een beslissing heeft genomen over de toekomst van Rotariu. Blauw-zwart rekent met het oog op volgend seizoen niet meer op de 22-jarige linkspoot en wil Rotariu dan ook definitief van de hand doen.

Moeskroen

Rotariu liet bij Moeskroen flitsen van zijn talent zien. Hij verscheen 22 keer aan de aftrap en was goed voor negen doelpunten. Het ontbreekt de Roemeen evenwel aan regelmaat om bij Club Brugge in aanmerking te komen voor een basisplaats. En dus mag Rotariu, die in januari nog voor 2,2 miljoen euro overstapte naar blauw-zwart, beschikken.

Concrete interesse is er momenteel niet. Moeskroen hoopte Rotariu langer aan zich te binden, maar lijkt niet in staat om de speler definitief weg te halen bij Club Brugge. En de landskampioen wil Rotariu bij voorkeur verkopen in plaats van opnieuw uit te lenen.

Poll: Had Rotariu meer kansen moeten krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Rotariu  I  Club Brugge  I  Moeskroen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024