Braziliaanse media zijn bang van twee (onverwachte) Rode Duivels

Braziliaanse media zijn bang van twee (onverwachte) Rode Duivels
Donderdag 05 juli 2018 - 17:22   I  

Wij Belgen zijn erg op onze hoede voor de Braziliaanse nationale ploeg, maar houden ze in het land van de samba en de caipirinha ook rekening met de Rode Duivels? Het antwoord is ‘ja’.

In Brazilië beseffen ze maar al te goed dat ze het tegen een goede ploeg opnemen. Iedere Braziliaanse voetbalfan kent Eden Hazard en Kevin De Bruyne, maar in de plaatselijke media maken ze zich voornamelijk zorgen over twee andere Rode Duivels. En één naam is toch een verrassing…

O Globo is bang voor Romelu Lukaku en… Axel Witsel. Niet alleen voor wat ze met hun voeten kunnen, maar vooral omwille van het feit dat ze Portugees begrijpen en Neymar en co kunnen afluisteren tijdens de wedstrijd.

Brazilianen afluisteren

Witsel leerde Portugees tijdens zijn periode bij Benfica en onderhield het bij Zenit met Hulk. Lukaku leerde Portugees bij Anderlecht door met zijn Braziliaanse ploegmaats op te trekken”, klinkt het bij het Braziliaanse medium.

“Op het eerste gezicht lijkt dat sympathiek, maar de spionnen Lukaku en Witsel kunnen hun kennis van het Portugees gebruiken om onze spelers af te luisteren tijdens de wedstrijd. Witsel liet al weten dat hij alles wat hij hoort van Neymar, Gabriel Jesus, Coutinho en co. zal doorvertellen aan zijn ploegmaats.”

Poll: Denk jij dat dit de doorslag kan geven tegen Brazilië?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Brazilië  I  Witsel  I  Lukaku

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024