‘Meer details over transfer van Ronaldo naar Juventus uitgelekt’

‘Meer details over transfer van Ronaldo naar Juventus uitgelekt’
Donderdag 05 juli 2018 - 17:34   I  

Cristiano Ronaldo (33) zou op het punt staan om de deur bij Real Madrid achter zich dicht te trekken. De Portugese aanvaller zou al een akkoord hebben met Juventus, dat 100 miljoen euro zou overmaken op de bankrekening van Real. Ondertussen zijn nog meer details van de transfer uitgelekt.

Het Portugese Record meldt dat het automerk FIAT Juventus zal helpen om het loon van Ronaldo te betalen. Het automerk zou vervolgens ook een exclusieve sponsordeal met Ronaldo willen afsluiten. CR7 zou bij De Oude Dame 30 miljoen per jaar gaan verdienen.

En dat het Juventus echt wel menens is om Ronaldo naar Turijn te halen, blijkt ook uit het feit dat trainer Massimiliano Allegri eerder is teruggekeerd uit vakantei. Allegri zou samen met het bestuur van Juve rond de tafel gaan zitten om te zien hoe Ronaldo kan ingepast worden in de huidige ploeg.

Wachten op witte rook

Op officieel nieuws uit het kamp van Juventus, Real Madrid of Ronaldo is het voorlopig nog altijd wachten. Komt dé transfer van het jaar binnenkort tot stand? Het zal moeten blijken…

Poll: Speelt Ronaldo volgend seizoen nog bij Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I  Juventus  I  Real Madrid

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022