‘Marseille wil vlak voor Brazilië-België met Rode Duivel aan de haal gaan’

‘Marseille wil vlak voor Brazilië-België met Rode Duivel aan de haal gaan’
Donderdag 05 juli 2018 - 18:02   I  

Het WK in Rusland nadert zijn eindfase. De spelers van de landen die nog actief zijn in Rusland dromen van eremetaal. Achter de schermen wordt ondertussen al flink aan de mouwen van de internationals getrokken.

Ook de Rode Duivels zijn in trek – zelfs zij die nog niet veel in actie kwamen op het wereldkampioenschap. Leander Dendoncker heeft al meermaals aangegeven dat hij hogerop wil en binnenkort lijkt hij ook effectief zijn zin te krijgen.

De voorbije weken werd Dendoncker in verband gebracht met Real Betis, West Ham United en Olympique Lyon. Die laatste club zou Dendoncker laten vallen hebben, maar de Rode Duivel kan nu wel rekenen op interesse van Olympique Marseille. Dat meldt Le10Sport.

Polyvalent talent

L’OM is op zoek naar defensieve versterking en zou gecharmeerd zijn door het polyvalente profiel van Dendoncker. De 23-jarige Anderlecht-speler kan zowel op het middenveld als in de defensie zijn mannetje staan en dat spreekt de Fransen zeker aan.

Dendoncker ligt momenteel in de weegschaal met de Deense WK-ganger Simon Kjaer. Die zou een streepje voor hebben op Dendoncker, maar het is nog niet zeker of de speler van Sevilla openstaat voor een verhuis naar Zuid-Frankrijk.

Poll: Zou Marseille een goede club zijn voor Dendoncker?

TAGS  I  Dendoncker  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Marseille  I  Kjaer

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024