'Barcelona wil 'favorietje van Guardiola' weghalen bij Manchester City'

'Barcelona wil 'favorietje van Guardiola' weghalen bij Manchester City'
Donderdag 05 juli 2018 - 18:45   I  

Bij FC Barcelona zijn ze momenteel bezig met het samenstellen van hun kern voor volgend seizoen. De Spaanse landskampioen hoopt zich in iedere linie gericht te versterken. De prioriteit van Barça? Een nieuwe centrale middenvelder.

Volgens Le10Sport heeft Barcelona zijn zinnen gezet op… Ilkay Gündogan. Het bestuur van de Catalaanse grootmacht zou ondertussen al hebben aangeklopt bij Manchester City om te weten of de Duitse international beschikbaar is.

Favorietje van Guardiola

Pep Guardiola staat niet te springen om Gündogan, die tijdens de voorbije twee seizoenen tocht uitgroeide tot een meer dan gewaarde kracht op het middenveld van City, te laten gaan. De Spaanse trainer heeft Gündogan héél hoog zitten en zou hem liefst van al gewoon in Manchester houden.

Het is afwachten hoe de 27-jarige Gündogan zijn toekomst ziet. Vorig seizoen verscheen hij in de Premier League 15 keer aan de aftrap en fungeerde hij evenveel keer als invaller. De Duitser speelde voornamelijk in de Engelse bekertoernooien en de Champions League. Hoeveel Barcelona voor de eventuele komst van Gündogan moet ophoesten, is niet geweten.

Poll: Zou Gündogan een goede aanwinst zijn voor Barcelona?

TAGS  I  Guardiola  I  Manchester City  I  Gündogan  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024