'Club Brugge dringt aan en realiseert eerstdaags zevende zomertransfer'

'Club Brugge dringt aan en realiseert eerstdaags zevende zomertransfer'
Donderdag 05 juli 2018 - 20:35   I  

Club Brugge haalde tot dusver al zes nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion. Toch is het huiswerk van de Belgische landskampioen nog niet af. Club is van plan om eerstdaags zijn zevende zomertransfer af te ronden.

Eerder op de dag meldden Argentijnse media al dat Club Brugge van plan zou zijn om 7 miljoen euro op tafel leggen voor 70% van de transferrechten van de 21-jarige Marcos Senesi. Met dat bedrag zou blauw-zwart zijn eigen transferrecord breken. Het huidige staat op naam van Hans Vanaken, die in 2015 voor een slordige 4 miljoen euro overkwam van Lokeren.

Ondertussen moesten de Argentijnse media die gewag maakten van een nieuw bod van Club Brugge gas terug nemen. Zo zou San Lorenzo nog geen nieuw bod uit Brugge ontvangen hebben. Al wil dat niet zeggen dat de transfer er niet zal komen. Over enkele dagen, ten laatste volgende week, zou er witte rook moeten zijn.

Zomertransfer nummer 7?

Club Brugge haalde deze zomer met Mats Rits (KV Mechelen), Arnaut Groeneveld (NEC), Siebe Schrijvers (KRC Genk), Karlo Letica (Hajduk Split), Clinton Mata (Sporting Charleroi) en Luan Peres (Ituano) al zes nieuwe spelers binnen. Senesi kan aanwinst nummer zeven worden.

Poll: Zou Senesi een goeie aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Senesi  I  San Lorenzo  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024