'Supermakelaar' Jorge Mendes reageert op transfergeruchten rond Ronaldo

'Supermakelaar' Jorge Mendes reageert op transfergeruchten rond Ronaldo
Donderdag 05 juli 2018 - 20:53   I  

Jorge Mendes heeft zich uitgesproken over de toekomst van Cristiano Ronaldo, de belangrijkste speler in zijn portefeuille. De 'supermakelaar' liet tussen de lijnen verstaan dat de kans reëel is dat CR7 deze zomer vertrekt bij Real Madrid.

Cristiano Ronaldo zou op weg zijn naar Juventus. De 33-jarige Portugees is van plan om Real Madrid de rug toe te keren omdat hij geen nieuw contract krijgt. In Turijn ligt er een lucratieve overeenkomst voor de volgende vier seizoenen te wachten op CR7.

Komt het ook effectief tot een deal of probeert Ronaldo gewoon betere voorwaarden bij Real af te dwingen door met de interesse van Juventus te zwaaien? Zaakwaarnemer Jorge Mendes reageerde bij het Portugese Record op de geruchten omtrent CR7.

Topclub

“Als Cristiano vertrekt bij Real Madrid, dan zal hij de club, de voorzitter, alle spelers, de medische staf, de supporters en alle Madridistas ter wereld eeuwig dankbaar zijn. Als het gebeurt, gaat Cristiano naar topclub om zijn geweldige carrière verder te zetten”, aldus Mendes. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Denk jij dat Ronaldo gaat vertrekken bij Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022