Transfermarkt LIVE: Lestienne keert terug naar België, Courtois op weg naar Madrid

Transfermarkt LIVE: Lestienne keert terug naar België, Courtois op weg naar Madrid
Vrijdag 06 juli 2018 - 23:30   I   door Redactie

De Belgische profclubs hebben de trainingen alweer hervat en allemaal hopen ze hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Liverpool zou zich willen versterken met Paulo Dybala, die waarschijnlijk weg mag als de transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus in orde geraakt.

* Thibaut Courtois speelde een fenomenale wedstrijd vanavond. Volgens Jan Mulder staat die nu zeker in de belangstelling van Real Madrid. "Ik denk dat Courtois na vanavond zeker op weg is naar Real Madrid", vertelde die in Villa Sporza.

* Vandaag kondigde Peter Callant een zevende transfer aan bij KV Oostende. Om wie het gaat is nog niet geweten, maar het lijkt om een veelbelovende transfer te gaan. De fans van KV Oostende kunnen hem zondag overigens ontmoeten op de fandag.

* Filip Joos weet waarom Cristiano Ronaldo Real Madrid zal verlaten. "Het is een botsing van ego's tussen hem en de voorzitter van Real, Florentino Perez. Ronaldo is gekomen onder zijn voorganger. Hij verdient veel minder dan Lionel Messi en voelt zich niet gewaardeerd"

* Gianluigi Buffon was transfervrij bij Juventus, waar hij zijn contract niet meer wilde verlengen. Op 40-jarige leeftijd wenst hij echter nog geen afscheid te nemen van het profvoetbal. De Italiaanse recordinternational voegt er nog een jaar aan toe bij PSG mét optie voor een extra seizoen.

*Leander Dendoncker is erg in trek. Ook het Italiaanse Sampdoria zou de speler van Anderlecht willen.

*Gianluigi Buffon werd gespot in Parijs, waar hij de medische keuring bij PSG zou ondergaan. De Franse kampioen wil de komst van de Italiaanse topkeeper snel aankondigen.

*Club Brugge hoopt dat het Daniel Arzani een jaar kan huren. De Australische WK-ganger zou Melbourne City inruilen voor Manchester City en meteen uitgeleend worden. Ook NAC Breda is geïnteresseerd.

*Club Brugge zou overigens ook érg geïnteresseerd zijn in… Maxime Lestienne. De linkspoot is een vrije speler na een korte passage bij Malaga.

*Cristiano Ronaldo zou zijn jawoord al gegeven hebben aan Juventus. De enige die de transfer nu nog kan tegenhouden, is Real Madrid-voorzitter Florentino Perez.

*KRC Genk verkoopt Nikolaos Karelis mogelijk aan AEK Athene of Paok. De Limburgers hopen 5 miljoen euro te vangen voor de (overbodige) spits.

*Chelsea zou N’Golo Kanté naar PSG zien vertrekken en zelf voor Tanguy Ndombele (Olympique Lyon) gaan als vervanger.

*Jordy Clasie zet zijn carrière meer dan waarschijnlijk verder bij zijn oude liefde Feyenoord.

*Kylian Hazard traint momenteel mee met VVV-Venlo. Hij krijgt tien dagen de kans om zich te bewijzen.

*Toby Alderweireld laat in de Nederlandse pers weten dat hij mogelijk op termijn nog terugkeert naar Ajax.

*Carlos Bacca heeft een fraai aanbod gekregen van Trabzonspor. De spits van AC Milan heeft het echter afgewezen.

*Tino-Sven Susic verlaat Antwerp. Hij tekent een contract bij het Nederlandse VVV-Venlo.

*Dedryck Boyata kan rekenen op de belangstelling van het Engelse Fulham. Het is niet uitgesloten dat de Rode Duivel vertrekt bij Celtic.

*KV Kortrijk trok deze zomer nog geen enkele speler aan. Coach Glen De Boeck maakt zich grote zorgen.

*Sint-Truiden gaat bij Juventus shoppenPol García Tena, een Spanjaard, tekent eerstdaags bij de Truienaars.

*Wesley Moraes is nog steeds niet van Lazio. Club wacht af wat er met de Braziliaan gaat gebeuren alvorens een nieuwe aanvaller aan te trekken.

*Club Brugge toont belangstelling in Michael Awoniyi. De 20-jarige aanvaller werd vorig seizoen door Liverpool verhuurd aan Moeskroen. Ook AA Gent en Anderlecht zijn geïnteresseerd.

Poll: Zal Club nog veel versterking halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024