‘Club Brugge mag dankzij Manchester City hopen op komst van WK-goudhaantje’

‘Club Brugge mag dankzij Manchester City hopen op komst van WK-goudhaantje’
Vrijdag 06 juli 2018 - 12:42   I  

Club Brugge haalde tot dusver al zes nieuwe spelers binnen, maar daar zal het niet bij blijven. De Belgische landskampioen wil zijn aanvallende compartiment nog wat extra versterken, en is op die manier uitgekomen bij Daniel Arzani.

De 19-jarige vleugelaanvaller was met Australië actief op het wereldkampioenschap in Rusland en liet daar flitsen van zijn talent zien. Arzani speelt momenteel nog in zijn thuisland bij Melbourne City, maar daar komt binnenkort verandering in.

Manchester City is van plan om de beloftevolle speler aan te trekken en hem daarna meteen weer uit te lenen. NAC Breda, de club waar City mee samenwerkt, komt in aanmerking. Maar… Ook Club Brugge zou Arzani graag huren. In het Jan Breydelstadion zouden ze alvast mogen dromen van de komst van de Australische international.

Drie invalbeurten

Arzani fungeerde op het WK als invaller. In de groepsfase mocht hij tot drie keer toe invallen, goed voor in totaal zestig minuten. Bij Melbourne ontpopte de jongeling zich vorige seizoen tot een vaste waarde. Hij verscheen er in de competitie vijftien keer aan de aftrap en maakte twee doelpunten.

Poll: Zou dit een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Arzani  I  Australië  I  Manchester City  I  NAC  I  Club Brugge  I  Melbourne City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024