'Slechts één man kan transfer van Ronaldo naar Juventus nog tegenhouden'

'Slechts één man kan transfer van Ronaldo naar Juventus nog tegenhouden'
Vrijdag 06 juli 2018 - 12:56   I  

Cristiano Ronaldo (33) lijkt van plan om zijn carrière verder te zetten bij Juventus. De Italiaanse kampioen zou al een akkoord hebben met de Portugese vedette over een contract van vier seizoenen. Zal Ronaldo binnenkort effectief te bewonderen zijn in een shirt van Juve?

De Oude Dame gelooft met recht en rede in zijn slaagkansen. De Juventus-top zou bereid zijn om 100 miljoen euro over te maken op de bankrekening van Real Madrid, maar één man kan de transfer van CR7 nog een halt toeroepen: Florentino Perez.

Volgens diverse Spaanse media moet de voorzitter van Real Madrid nog steeds zijn fiat geven voor het vertrek van de belangrijkste speler uit de selectie. Perez zou nog geen beslissing hebben genomen over de toekomst van de 33-jarige Ronaldo, mede omdat hij nog geen vervanger beet heeft.

Neymar?

Het is een publiek geheim dat Perez graag Neymar naar Santiago Bernabéu wil halen. Eén probleem: bij Paris Saint-Germain zijn ze niet van plan om hun Braziliaanse sterspeler te laten gaan. En dus zit Florentino Perez momenteel met de handen in het haar.

Poll: Denk jij dat Ronaldo naar Juventus zal verhuizen?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Perez

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022